Adriatico Amaretto Roasted Almonds

Adriatico Amaretto Roasted Almonds

27,09 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Adriatico Amaretto Roasted Almonds
Merk
Wijnhuis
Adriatico
Verkoopeenheid
Fles 70 Centiliter
Productnummer
0510116
Italië
Alcoholpercentage: 28,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Adriatico Amaretto Roasted Almonds is een prachtige Italiaanse amandellikeur die volledig op basis van natuurlijke ingrediënten is vervaardigd. Met de hand geplukte amandelen uit Apulië, die tevens bekendstaan als Filippo Cea amandelen, vormen de basis en deze ondergaan een zeer lange roostering van meerdere uren met hieropvolgend de distillatie. Daarna wordt de drank verder op smaak gebracht door de toevoeging van vanille, kaneel, cacao en een vleugje koffie. Als finishing touch voegen ze een klein beetje zeezout uit Margherita di Savoia toe, wat de Adriatico Amareto tot een ware Adriatische traktatie maakt. Dat de Adriatico Amareto Roasted Almonds uitsluitend op basis van natuurlijke ingrediënten vervaardigd wordt, proef je terug. De smaken zijn uiterst vol en rijk. Kortom, een prachtige amandellikeur. Heerlijk om puur of met ijs van te genieten zodat je het vakmanschap op de best mogelijke manier kunt beoordelen. Indien je de voorkeur geeft aan een mix, voeg 'm dan eens toe aan je koffie.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag