Alsina Sarda Cava Brut Blanc De Blancs

Alsina Sarda Cava Brut Blanc De Blancs

8,12 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Alsina Sarda Cava Brut Blanc De Blancs
Merk
Wijnhuis
Alsina Sarda
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880353
Spanje - Penedès
Macabeo Xarel-lo Parellada
Alcoholpercentage: 11,5%
Fris
Elegant
Levendig
Droog
Duurzaam
Biologisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
Alsina & Sardà is een Bodega 50km ten westen van Barcelona en begon met de productie van cava in 1982. Vanaf het begin werd dit gedaan met veel respect voor de omgeving en natuur. In alles zetten zij de zoektocht naar evenwicht en balans centraal, van het onderhoud in de wijngaard, over het rijpingsproces van de druiven en de productie van de wijn.  Deze filosofie loont jaar na jaar want Alsina & Sardà heeft ondertussen een mooie reputatie, van kwaliteitsvolle cava's, opgebouwd.  De Brut Blanc de Blancs Cava van Alsina Sarda maakt meteen duidelijk dat hun standaard extreem hoog ligt. Dit is een Cava van zeer hoog niveau die menig mens versteld zal doen staan. De Cava is gemaakt van de Xarel-lo, Macabeo en Parellada druiven afkomstig van 30 jaar oude stokken. De tweede vergisting vind op de fles plaats waarna de wijn nog voor 24 maanden op de fles rijpt. Het resultaat mag er zijn; een mooie geel groene kleur en een prachtige bubbel. De mousse is zacht en sprankelend en in de neus zijn mooie citrus tonen te vinden. In de mond is deze Cava elegant, sprankelend met mooie frisse smaken. Het is een feestje om deze cava gewoon lekker in de zon te drinken maar kan ook uitermate goed als aperitief of bij lichte gerechten gerserveerd worden.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag