Antinori Prunotto Barolo

Antinori Prunotto Barolo

39,65 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Antinori Prunotto Barolo
Merk
Wijnhuis
Antinori Prunotto
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0885626
Italië - Piemonte
Nebbiolo
Alcoholpercentage: 13,5%
Krachtig
Rond
Vol
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
De koning der wijnen uit Italië: Barolo. Een klinkende naam die Prunotto al sinds 1905 helemaal waar maakt. Een wijn die geduld vergt, enige jaren in de kelder geeft de karakteristieke complexiteit nog meer diepgang. Zeer complex, vol bessen en op latere leeftijd aards en delicaat. Met deze Barolo laat Prunotto zien hoe de wijn ooit bedoeld is, zeer elegant en authentiek Piemonte. Granaatrode kleur. In de neus veel aroma's van rozen blaadjes, zoethout, kersen en anijs. In de smaak komen de aardse tonen ook mooi naar voren en zorgen de zuren en tannines voor een frisse en stevige afdronk. In 1989 werd Prunotto overgenomen door het Italiaanse kwaliteitshuis Antinori en zonder enige twijfel zijn zij de beste partij die de kwaliteit van de deze topwijnen uit Piemonte kan waarborgen.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag