Arthur Metz Ice Demi Sec Sleeve

Arthur Metz Ice Demi Sec Sleeve

10,34 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Arthur Metz Ice Demi Sec Sleeve
Merk
Wijnhuis
Arthur Metz
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890659
Frankrijk - Elzas
Auxxerois Pinot Blanc Pinot Gris Riesling
Alcoholpercentage: 11,5%
Fris
Fruitig
Licht
Zoet
Productomschrijving Wijnomschrijving
Geleid door passie en durf sinds 1904, vertrouwt Maison Arthur Metz op de knowhow van de toewijding van de mens. Van de wijnstok tot het glas, ze zijn meesters in kwaliteit. Aangezien de Alsace door de Vogezen wordt beschermd tegen de invloeden van de Oceaan, is deze streek één van de gebieden van Frankrijk met de minste neerslag. De wijngaarden profiteren van een zonnig, warm en droog klimaat. Ze liggen op de hellingen van de Vogezen, 200 tot 400 meter boven de zeespiegel en profiteren, dankzij deze hoge ligging, van een maximale bezonning. Al deze factoren zorgen ervoor dat de druiven hier langzaam en gedurende een lange periode kunnen rijpen, waardoor de verfijnde aroma's zich goed kunnen ontwikkelen. De druiven voor deze blend, die bestaat uit Auxerrois, Pinot Gris, Pinot Blanc en Riesling, worden op perfecte rijpheid geoogst. Dit zorgt voor een frisse, fruitige, licht zoete wijn met tonen van citrus, perzik en abrikozen.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag