Aviko Spicy Jacket Wedges

Aviko Spicy Jacket Wedges

6,86 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Aviko Spicy Jacket Wedges
Merk
Wijnhuis
Aviko
Verkoopeenheid
Zak 2500 Gram
Productnummer
4630176
Alcoholpercentage: 0,0%
Diepvries
Productomschrijving Wijnomschrijving
Aviko Spicy Jacket Wedges zijn diepvries aardappelpartjes met schil en kruiden. Door de schil hebben de aardappelpartjes een huisgemaakte uitstraling. De aardappelpartjes zijn op smaak gebracht met spicy specerijen waardoor ze een pittig karakter hebben. De partjes zijn makkelijk te bereiden in de friteuse, oven en combi-steamer. In de diepvries zijn de partjes tot wel 24 maanden houdbaar op een temperatuur van -18?. Hierdoor ontstaat er minder derving. De wedges doen het goed bij hamburgers, hotdogs en diverse vlees- en visgerechten maar zijn ook een goede toevoeging als tapas. Deze wedges zijn halal en geschikt voor een glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch en vegan dieet. Dit product is verpakt per doos met 4 zakken à 2500 gram. Probeer ook eens de andere aardappelproducten van Aviko.
Ingrediënten

Aardappelen (EU Origin), palmolie, gemodificeerd zetmeel, rijstebloem, specerijen, zout, dextrine, maltodextrine, gistextract, aroma, rijsmiddel (E500, E450), verdikkingsmiddel (E415).

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie548 kJ / 130 kcal
Vetten3 g
waarvan verzadigde vetzuren1,5 g
Koolhydraten22 g
waarvan suikers1,5 g
Eiwitten2,5 g
Zout0,65 g
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag