Bacardi Mojito

Bacardi Mojito

11,77 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Bacardi Mojito
Merk
Wijnhuis
Bacardi
Verkoopeenheid
Fles 70 Centiliter
Productnummer
0550386
Alcoholpercentage: 14,9%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Bacardi Mojito Ready To Serve is een premium product dat de consument in staat stelt om in een handomdraai een kwalitatieve Mojito cocktail te serveren. BACARDÍ® Classic Cocktails Mojito is een kant-en-klare, heerlijke cocktail van hoge kwaliteit die gemaakt is van echte ingrediënten en een basis van BACARDÍ® Rum. Giet over ijs en serveer! In 1862 begon Don Facundo Bacardí een distilleerderij in de buurt van de haven gelegen in Santiago de Cuba. Hier creëerde hij Bacardí, de rum die wereldberoemd werd om zijn zachte en fijne smaak. De vleermuis is het beeldmerk van Bacardí. Dit symbool staat in Spaanstalige landen als teken van zowel voorspoed, gezondheid als familie eenheid en is sinds de allereerste fles op de label terug te vinden. Vandaag de dag, is BACARDÍ Rum s'werelds meest bekroonde rum ter wereld. De vleermuis is het beeldmerk van BACARDÍ. Dit symbool staat in Spaanstalige landen als teken van zowel voorspoed, gezondheid als familie eenheid en is sinds de allereerste fles op de label terug te vinden. Voor meer informatie zie www.bacardi.com
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag