Baron Fuente Champagne Brut Grande Reserve

Baron Fuente Champagne Brut Grande Reserve

20,34 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Baron Fuente Champagne Brut Grande Reserve
Merk
Wijnhuis
Baron Fuente
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0930827
Frankrijk - Champagne
Chardonnay Pinot Noir
Alcoholpercentage: 12,5%
Elegant
Levendig
Droog
Zacht
Productomschrijving Wijnomschrijving
Wat een dikke volle champagne, deze Grande Reserve Brut heeft een langere rijping ondergaan in de kelders van Baron Fuente. Om precies te zijn minimaal vijf jaar. In deze lange tijd bouwt hij een zeer vol en complex karakter op. Ook is de blend van druiven iets anders dan bij de gewone brut, voor deze Grande Reserve gebruikt men 60 procent Pinot Meunier, 30 procent Chardonnay en 10 procent Pinot Noir. In de geur is deze Champagne Baron Fuenten Grande Reserve Brut vol en complex, veel indrukken van appel, peer en perzik maar ook toast, gebrande noten en brioche. De smaak is zacht en rond, een hele zachte mousse en volop fruit. Wat een topper, wel een champagne voor de kenners, want hij is stevig en krachtig. Deze Champagne is uitstekend als aperitief en gelegenheidswijn. Je kunt hem serveren bij oesters of met gerookte zalm. Deze extra Brut Grande Reserve is ideaal als aperitief voor de kenner die de pure kwaliteit van de Grand Réserve kan waarderen.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag