Bernard Pitois Brut Reserve

Bernard Pitois Brut Reserve

31,56 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Bernard Pitois Brut Reserve
Merk
Wijnhuis
Bernard Pitois
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0816994
Frankrijk - Champagne
Chardonnay Pinot Noir Pinot Meunier
Alcoholpercentage: 13,0%
Elegant
Levendig
Rijk
Productomschrijving Wijnomschrijving
De familie produceert al vanaf 1895 champagne. Dit doen ze in Mareuil-sur-Aÿ (op slechts een paar kilometer van de stad Epernay). Momenteel zet de derde generatie de traditie voort en zorgen Michelle en Laurent voor en excellente champagnes. De champagnes die van Bernard-Pitois afkomen zijn allen op een duurzame manier gemaakt. De wijnaard is geclassificeerd als Premier Cru en heeft 9.5 hectare die verspreid zijn over 6 verschillende dorpen. Ondersteund door wijnstokken die gemiddeld 25 jaar oud zijn, laten druiven het beste zien van het potentieel van de percelen en variëteiten. De L. Bénard-Pitois Reserve Brut Premier Cru is gemaakt van de typische champagne druiven met 60% Pinot noir en 40% Chardonnay met een lange opvoeding dus een echte Premier Cru Brut Reserve betaamt. De Reserve Brut Premier Cru heeft een mooie licht gouden kleur. In de neus komen mooie gerijpte tonen naar voren van gedroogde abrikoos en versuikerde honing. Een heerlijke frisse zuurgraad en een prettig bittertje proeven we in de mond. De bubbel geeft een frisse en subtiele sensatie die gepaard gaat met een lange afdronk. Dit topmodel van Benard-Pitois is een geweldige champagne geproduceerd met respect voor mens en natuur. Voor ons onvergelijkbaar met de massa-geproduceerde champagnes maar juist een champagne met een ziel en met karakter. Probeer maar eens een goede Reserve Brut te verkrijgen voor deze prijs en met deze kwaliteit. Wij durven de uitdaging aan!! . De champagnes van L. Bénard-Pitois worden sterk aanbevolen door het Grandcruwijnen team. Vermeld met een ster in de Guide Hachette des Vins 2018
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag