Biodore Hamburgerbox Suikerrietpulp 16X16x8,5Cm Bruin

Biodore Hamburgerbox Suikerrietpulp 16X16x8,5Cm Bruin

7,59 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Biodore Hamburgerbox Suikerrietpulp 16X16x8,5Cm Bruin
Merk
Wijnhuis
Biodore
Verkoopeenheid
Krimp 50 Stuks
Productnummer
5318747
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Voor de uitgesproken trek in een grote hamburger! Trendy hamburgerdozen Burgers zijn hot en verdienen een mooie, passende, hippe verpakking. Het liefst in karton, want dat is het tegenwoordig hélemaal! De trendy kartonnen hamburgerdozen springen eruit met hun eigentijdse bedrukking in krijtlook. Ze stimuleren de hamburgertrek en zijn een lust voor het oog. Groot formaat Dit hamburgerbakje is de grootste maat in de serie hamburgerdozen. De bakjes zijn verkrijgbaar in drie formaten: klein, medium en groot. Haal ze allemaal in huis zodat je altijd het juiste formaat kunt kiezen.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag