Bionade Citroen Bergamot 33 Cl

Bionade Citroen Bergamot 33 Cl

16,02 per stuk
02 600 76b.jpg
02 600 76a.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Bionade Citroen Bergamot 33 Cl
Merk
Wijnhuis
Bionade
Verkoopeenheid
Doos 12 Fles
Productnummer
0260076
Alcoholpercentage: 0,0%
Gluten
Productomschrijving Wijnomschrijving
Bionade lest dorst op natuurlijk wijze en is een Duits moederbedrijf dat 100% organische ingrediënten gebruikt. De smaken van Bionade zijn licht bitter en fruitig, met de typische smaak van een gefermenteerde drank. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit frisdranken met kruiden, sinaasappel, lychee of vlierbes. Bionade probeert de biodiversiteit in stand te houden en bijvoorbeeld drinkwater te hergebruiken. Als bedrijf wil Bionade graag integer richting de samenleving en de natuur zijn en verantwoordelijkheid nemen. Hierbij hoort respectvol, eerlijk omgaan met collega's en partners.
Ingrediënten

Verfrissende biodrank geproduceerd door fermentatie van natuurlijke grondstoffen (water, mout*). Ingrediënten: water, suiker*, GERSTEmout* 2%, koolzuur, citroensapconcentraat*, natuurlijk citroen-*; limoen-*, citroenmelisse-*, citroengras-*, bergamot-aroma*, zuurteregelaars calcium- en magnesiumcarbonaat.*Van biologische landbouw.

Allergenen
  • Gluten
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie89 kJ
Vetten0,5 g
waarvan verzadigde vetzuren0,1 g
Koolhydraten5,2 g
waarvan suikers5,2 g
Eiwitten0,5 g
Zout0,01 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag