Blanco Nino Corn Soft Tortillas 6/15 Cm

Blanco Nino Corn Soft Tortillas 6/15 Cm

14,95 per stuk
Actie loopt tot en met 10-05-2024
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Blanco Nino Corn Soft Tortillas 6/15 Cm
Merk
Wijnhuis
Blanco Nino
Verkoopeenheid
Doos 144 Stuks
Productnummer
4691037
Alcoholpercentage: 0,0%
Diepvries
Productomschrijving Wijnomschrijving
Omschrijving Geweldige witte maistortillas, unieke streetfood kwaliteit. De authentieke geur en smaak van Mexico. De zachte maistortilla’s van Blanco Nino voelen en proeven als in Mexico. Want in Mexico worden vooral maistortillas gegeten en bijna geen tarwe tortilla’s. Het verschil tussen de maïstortilla’s van Blanco Nino en de andere maistortilla’s die wij aanbieden (LA630 Maistortilla dun en LA600 Maistortilla’s dik), is dat ze veel zachter en flexibeler zijn. Dit komt doordat ze worden gemaakt van witte mais en blauwe mais en niet van de stuggere gele mais.  Bereiding Als je eenmaal in de gaten hebt, hoe de tortilla’s werken, dan word je vanzelf enthousiast. Je krijgt de tortilla’s bevroren binnen. Laat ze een nacht ontdooien in de koelkast. Zo zijn ze nog een week goed. Bewaar de tortilla’s gekoeld en afgesloten. Op het moment dat je een bestelling krijgt, leg je de maistortilla’s kort op de bakplaat, op de grill of in de pan. Na 10 seconden slaat er damp vanaf. Draai de tortilla dan op de andere zijde voor nog een keer 10 seconden. Dan is de tortilla klaar: hij is flexibel, breekt niet, hij ruikt en smaakt geweldig. Softtaco er van maken? Vul hem met Beef Barbacoa, Chicken Tinga of Pork Carnitas, top hem met een salsa en guacamole. Voorraad Wij hebben dit product altijd op voorraad.
Ingrediënten

Maïs (55,5%), water, zout, voedingsvezels, zuurteregelaar: calcium hydroxide

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie947 kJ / 225 kcal
Vetten2,2 g
waarvan verzadigde vetzuren0,3 g
Koolhydraten48,3 g
waarvan suikers0,6 g
Eiwitten4,5 g
Zout0,5 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag