Bodegas Carrau Petit Manseng Gran Reserva

Bodegas Carrau Petit Manseng Gran Reserva

13,73 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Bodegas Carrau Petit Manseng Gran Reserva
Merk
Wijnhuis
Bodegas Carrau
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890211
Uruguay - Montevideo
Petit Manseng
Alcoholpercentage: 14,0%
Fris
Elegant
Droog
Vol
Intens
Houtgelagerd
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Petit Manseng is een druif die vele mensen niet kennen maar die we tegen kunnen komen in de juracon en pacherenc wijnen. Er wordt meestal zoete witte wijn van gemaakt en de opbrengst is zeer laag. Daardoor is deze druif voor veel wijnmakers niet interessant. Juan Carrau heeft sinds de begindagen deze Franse druif een onderkomen in Uruguay gegeven wat hedendaags resulteert in één van de meest bijzondere wijnen. De wijn is goudgeel, en kenmerkt zich door tonen van honing en tropisch fruit in de neus. Door de houtlagering van 6 tot 12 maanden proef je een "botertje" maar de wijn heeft zeker ook voldoende frisse zuren, terwijl er ook nog een klein zoetje om de hoek komt kijken. De wijn is zeer complex en blijft bij een groot aantal gerechten overeind. Een echte ontdekking!
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag