Bollini Chardonnay Trentino

Bollini Chardonnay Trentino

7,30 per stuk
Actie loopt tot en met 30-07-2024
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Bollini Chardonnay Trentino
Merk
Wijnhuis
Bollini
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0881822
Italië - Trentino-Alto Adige
Chardonnay
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Elegant
Levendig
Droog
Houtgelagerd
Biologisch
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze Italiaanse Chardonnay heeft een goud gele kleur met groene tinten, gele pruimbloesems, nectarine-perzik en lichte vanille-hints die elkaar afwisselen in een goede complexiteit. In de mond is deze wijn zeer in balans met goede textuur die ondersteund wordt door de juiste zuurgraad . De wijn is zeer subtiel en verfijnd, met rijp fruit en vanille. De biologische druiven worden handmatig geplukt rond het tweede / derde decennium van september daarna volgt een zachte persing van de druiven, gisting in roestvrijstalen tanks en rijping op eiken houten vaten gedurende 12 maanden vóór het bottelen. Daarna rijpt de wijn nog minstens 6 maanden door op de fles.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag