Borgogno Barolo

Borgogno Barolo

50,60 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Borgogno Barolo
Merk
Wijnhuis
Borgogno
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0883208
Italië - Piemonte
Nebbiolo
Alcoholpercentage: 14,0%
Fruitig
Krachtig
Elegant
Vol
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Borgogno is één van de allereerste en waarschijnlijk alleroudste wijnmakerijen in Piemonte. Het Italiaanse wijnhuis gelooft sterk in de klassieke en traditionele filosofie wat dan ook haar kracht is; al jaren wordt de naleving van deze tradities doorgegeven aan volgende generaties. Borgogno bezit 13 hectare aan wijngaarden waarvan 9 zijn beplant met de Nebbiolo druif. De wijnen worden allemaal op traditionele wijze gevinifieerd om unieke en gestructureerde wijnen te produceren. De wijnen worden duurzaam geproduceerd. In het glas heeft deze Borgogno Barolo een mooie typischer granaatrode kleur zoals behoort bij een mooie Nebbiolo. In de neus is de wijn intens en ruiken we tonen van vanille, specerijen als nootmuskaat, laurier en zwarte peper. Daarnaast geuren van rood fruit, zwarte drop, rozen en hout. In de mond is de wijn droog maar tevens zacht met frisse zuren, vol, krachtig, fluweelzacht en goed in balans.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag