Boschendal Heritage Cabernet Sauvignon

Boschendal Heritage Cabernet Sauvignon

22,40 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Boschendal Heritage Cabernet Sauvignon
Merk
Wijnhuis
Boschendal
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0885650
Zuid-Afrika - Stellenbosch
Cabernet Sauvignon
Alcoholpercentage: 14,0%
Krachtig
Rond
Vol
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Maar een paar plaatsen ter wereld kunnen claimen alles te hebben waar een wijnliefhebber naar verlangt. Boschendal Estate is zo'n unieke bestemming. Dit Boschendal estate van wereldklasse mixt zijn rijke verleden met nieuwe innovaties Ook deze Cabernet Sauvignon van Boschendal wordt gemaakt onder leiding van de werelberoemde wijnmaker Jacques Viljoen die als geen ander het terroir van de wijngaarden kan laten spreken. De druiven voor deze wijn worden met de hand geplukt in de Stellenbosch regio welke gezien wordt als 'Kingdom of Cabernet'. De wijngaarden zijn gelegen tegen de heuvels waardoor de grond voornamelijk bestaat uit graniet en zandsteen, dit creëert een goed gedraineerde bodem waar de ranken op geplant zijn. Deze stressvolle ondergrond maakt dat de ranken mooi geconcentreerde druiven produceren die zeer zuiver van smaak zijn en het terroir goed weerspiegelen. Zwarte kers en cassis in de smaak met tonen van cederhout, krachtige tannine en een volle afdronk
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag