By Ott Provence Rose

By Ott Provence Rose

14,69 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
By Ott Provence Rose
Merk
Wijnhuis
By Ott
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0841983
Frankrijk - Provence
Cinsault Grenache Noir Mourvèdre Syrah
Alcoholpercentage: 13,5%
Fris
Fruitig
Licht
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Domaines Ott* wordt beheerd door Jean-François en Christian Ott, afstammelingen van de oorspronkelijke oprichter. De kennis van vier generaties wijnmakers in combinatie met hoogwaardige productiemethoden en geavanceerde faciliteiten stellen de neven Ott en hun team in staat om de best mogelijke omstandigheden te creëren voor de wijnbouw. Hun toegewijde werk in de wijngaard versterkt het unieke karakter van de wijnen van Domaines Ott*, die wereldwijd befaamd zijn. BY.OTT rosé wordt geblend en gebotteld in de nieuwe kelder van Château de Selle waar een gedeelte van de kelder volledig is ingericht voor de productie van deze rosé. Het hele proces wordt nauwkeurig gecontroleerd - van het blenden tot aan de opslag - en zorgt voor de perfecte kwaliteit die van deze wijn wordt verwacht. BY.OTT is een elegante uitbreiding van de range van Domaines Ott. De rosé heeft een samenstelling van 60% Grenache, 25% Cinsault, 10% Syrah en 5% Mourvèdre. De kleur is mooi roze met glinsterende gouden accenten. De neus zit vol met geel fruit, zonnig citrus en hinten van meidoorn en granaatappel. In de mond is hij delicaat en zijdeachtig en het verbreedt zich tot een heerlijke frisheid. De afdronk is lang en charmant. Een echte geweldige rosé zoals we kunnen verwachten van Domaines Ott.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag