Callebaut Hazelnootpraline Zeer Fijn

Callebaut Hazelnootpraline Zeer Fijn

19,60 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Callebaut Hazelnootpraline Zeer Fijn
Merk
Wijnhuis
Callebaut
Verkoopeenheid
Emmer 1 Kilo
Productnummer
2710342
Alcoholpercentage: 0,0%
Soja
Noten
Productomschrijving Wijnomschrijving
Geschikt voor het maken van heerlijke vullingen of desserts. Deze fijne hazelnoot praliné van Callebaut is ideaal om smaak te geven aan vullingen en crèmes voor allerlei toepassingen. Denk aan truffelkogels, pralines, ijs, patisserie en andere desserts. De praliné heeft een intense smaak van gekarameliseerde hazelnoten met aangenaam getoaste aromatoetsen. • Fijne, homogene praliné • Gemaakt met hoogwaardige noten • Noten en chocolade: de perfecte match • Gemaakt van traceerbare en 100% duurzame cacaobonen uit Ghana, Ivoorkust en Ecuador • Callebaut produceert al meer dan 100 jaar échte Belgische chocolade van cacaoboon tot eindproduct Over Callebaut Callebaut maakt chocolade met de beste ingrediënten en passie die wordt doorgegeven van generatie op generatie. Chefs, patissiers, (banket) bakkers en chocolatiers over de hele wereld vertrouwen elke dag op Callebaut om heerlijke creaties met chocolade te maken.
Ingrediënten

Ingrediënten: HAZELNOTEN 50.0% ; suiker ; emulgator: SOJA lecithine

Allergenen
  • Soja
  • Noten
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie2295 kJ / 548 kcal
Vetten32,9 g
waarvan verzadigde vetzuren3,5 g
Koolhydraten55 g
waarvan suikers52 g
Eiwitten6 g
Zout0 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag