Calve Mayonaise

Calve Mayonaise

18,52 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Eerst mogelijke leverdatum 09-05-2024
Dit artikel wordt voor jou besteld. Bij de eerst volgende bestelling wordt dit artikel meegeleverd.
Calve Mayonaise is te bestellen in veelvoud van 1
Calve Mayonaise
Merk
Wijnhuis
Calve
Verkoopeenheid
Emmer 3 Liter
Productnummer
2311596
Alcoholpercentage: 0,0%
Ei
Mosterd
Productomschrijving Wijnomschrijving
Calvé Mayonaise Origineel: met de vertrouwde smaak en kwaliteit van Calvé. De mayonaise, bereid met vrije-uitloopeieren, is zacht van smaak en heerlijk bij friet en snacks of op burgers en sandwiches. Het geeft een goede binding: gebruik de mayonaise ook als smaakvolle basis voor andere sauzen en dressings. Calvé Mayonaise Origineel is geschikt voor een vegetarisch dieet en beschikbaar in emmers van 3L & 10L.
Ingrediënten

Ingrediënten: raapzaadolie (79%), EIGEEL (vrije-uitloop) (6,9%), water, azijn, suiker, mosterd (water, MOSTERDZAAD, azijn, zout, aroma's, specerijen), zout, geconcentreerd citroensap, voedingszuur (melkzuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat), aroma's, antioxidant (E 385), kleurstof (E150d).

Allergenen
  • Ei
  • Mosterd
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie 750 kcal
Vetten81 g
waarvan verzadigde vetzuren6,5 g
Koolhydraten3,5 g
waarvan suikers3,2 g
Eiwitten1,3 g
Zout0,8 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag