Cave De L'ormarine Le Jardin De La Mer Cotes De Thau Rose

Cave De L'ormarine Le Jardin De La Mer Cotes De Thau Rose

5,31 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Cave De L'ormarine Le Jardin De La Mer Cotes De Thau Rose
Merk
Wijnhuis
Cave De L'ormarine
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840498
Frankrijk - Côtes de Thau
Carignan Grenache Noir Syrah
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Fruitig
Elegant
Droog
Duurzaam
Diervriendelijk
Boervriendelijk
Productomschrijving Wijnomschrijving
IGP Cotes de Thau is een groter gebied dan Picpoul, en ligt rondom de Thau-lagune. De lagune wordt door de lokale bevolking ook wel Le Jardin de la Mer genoemd. Het "Thau-meer" staat bekend om zijn overvloed aan vis en zijn oesterbanken. Het label van de Ormarine Le Jardin de la Mer weerspiegelt dit en toont een typisch tafereel met de vissersboot, de oesterbanken en de Mont Saint-Clair bij Sète op de achtergrond. Deze frisse en aromatische rosé profiteert van het mediterrane klimaat met warme zonneschijn, maar ook van de verkoelende zeebries waardoor de druiven niet te snel rijpen. De verfrissende cuvée bestaande uit 40% Grenache Noir, 30% Carignan, 30% Syrah maakt de Ormarine Le Jardin de la Mer Rosé tot een 'makkelijk drinkbare' wijn. Intense en frisse aroma's van klein rood fruit met hints van mineralen. Perfecte begeleider met gegrilde vis en schaaldieren evenals wit vlees en gevogelte.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag