Chateau De Fesles Bonnezeaux

Chateau De Fesles Bonnezeaux

22,92 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Chateau De Fesles Bonnezeaux
Merk
Wijnhuis
Chateau De Fesles
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0800179
Frankrijk - Loire
Chenin Blanc
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Levendig
Vol
Zoet
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Het pronkstuk van Château de Fesles is ongetwijfeld de Bonnezeaux Vin Rare, een zeldzame en kostbare zoete witte wijn die wordt beschouwd als een juweel in de wereld van dessertwijnen. De wijnstokken van het domein worden gekoesterd in een gunstig microklimaat, waar de ochtendmist en de warme middagzon samenwerken om druiven te produceren die doordrenkt zijn van rijke aroma's en complexe smaken. Bonnezeaux Vin Rare wordt met de hand geoogst en zorgvuldig geselecteerd om alleen de meest rijpe en gezonde druiven te gebruiken voor de productie. De wijn wordt vervolgens met toewijding gevinifieerd en gerijpt om zijn diepte en karakter te versterken. In de mond heeft deze prachtige wijn tonen van honing, gedroogd fruit en een subtiele hint van kruiden, allemaal perfect in balans gehouden door een verfrissende zuurgraad.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag