Chateau De Selle Coeur Rose

Chateau De Selle Coeur Rose

30,04 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Chateau De Selle Coeur Rose
Merk
Wijnhuis
Chateau De Selle
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0841991
Frankrijk - Provence
Cabernet Sauvignon Cinsault Grenache Noir Syrah
Alcoholpercentage: 13,5%
Fris
Fruitig
Licht
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Waarschijnlijk internationaal gezien de meest fameuze rosé. Uitgeroepen door het fameuze blad "Decanter" tot de beste producent van rosé ter wereld.  Het domein omvat 53ha waarvan er slechts 40 beplant zijn met wijngaarden. Het domein is ideaal gelegen op een terras van leisteen dat neerduikt naar de Middellandse Zee in de buurt van Brégançon. Het domein dateert uit de 18de eeuw en is sinds 1936 eigendom van de familie Ott. De Chateau de Selle is een blend van Cabernet Sauvignon, Grenache, Cinsault en Syrah. De Cabernet Sauvignon zorgt voor complexiteit, elegantie en kracht, de Grenache voegt warmte toe aan de wijn, de Cinsault zorgt voor finesse en body en de Syrah rond de wijn af en geeft kleur. Deze combinatie maakt een smaak die de finesse van het land samenbrengt, rond, fruitig en fris. In het glas heeft deze rosé een prachtige bleek roze kleur met gouden reflecties. In de neus ruiken we mooie tonen van perzik, limoen en hinten van kaneel en vanille. In de mond is er een zeer goed evenwicht tussen frisheid en levendigheid. Kan nu al gedronken worden maar kan ook zonder problemen vijf jaar bewaard worden en dat maakt de Ott wijnen zo uniek. Ongekend verfijnd.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag