Chateau Guiraud 2011 Sauternes

Chateau Guiraud 2011 Sauternes

47,34 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Chateau Guiraud 2011 Sauternes
Merk
Wijnhuis
Chateau Guiraud
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0809543
Frankrijk - Bordeaux
Sauvignon Blanc Semillon
Alcoholpercentage: 13,5%
Fris
Elegant
Zoet
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
In het zuiden van de Graves aan de rivier de Garonne ligt het wijngebied Sauternes, beroemd om zijn ongeëvenaarde edelzoete wijnen. De wijnen worden hier gemaakt van de sémillon en sauvignon blanc met edele rotting, de zogenaamde pourriture noble´, veroorzaakt door de schimmel botrytis cinerea. De kleur van de wijn is intens goudgeel. De wijn heeft een hoge viscositeit. De geur van de wijn is rijk, aromatisch en behoorlijk complex. Aroma's die we waarnemen zijn een duidelijke botrytus geur, honing, abrikoos, peer, rozijnen, vijgen en een hint karamel. Afdronk zeer lang en krachtig.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag