Chateau Miraval Blanc Cotes De Provence

Chateau Miraval Blanc Cotes De Provence

21,99 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Chateau Miraval Blanc Cotes De Provence
Merk
Wijnhuis
Chateau Miraval
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0885585
Frankrijk - Provence
Gernache Blanc
Alcoholpercentage: 1,3%
Fris
Fruitig
Elegant
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Château Miraval was van 1970 tot een aantal jaar geleden eigendom van Jacques Loussier, een gepassioneerd wijnliefhebber en bekend jazzpianist die in zijn studio Miraval muziekopnames van onder andere Pink Floyd, Sting en Sade heeft gemaakt. Sinds 2008 is het Château van Brad Pitt en Angelina Jolie. De wijnkelder stamt uit de negentiende eeuw waarbij de houten vaten momenteel rusten in de kelder van de gerenoveerde boerderij. De wijngaarden rondom de villa liggen tegen de helling aan op een hoogte van 350 meter. De Miraval wijnen hebben een voortreffelijke kwaliteit en zijn elegant en verfijnd. Na de handmatige oogst en een dubbele controle op de band worden de druiven voor deze wijn geperst. Daarna vergist 95% op rvs en 5% op fusten met de batonnage techniek. De wijn heeft een lichte citroengele kleur met aroma's van wit fruit zoals appel en peer. Maar ook een toets van amandel en bloemen. Een frisse intense smaak met een goede balans tussen het fruit en de zuren. Deze heerlijke witte wijn is uitstekend om los te drinken als aperitief. Daarnaast ook goed te combineren met lichtere gerechten zoals salades, geitenkaas en zeevruchten.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag