Chateau Miraval Cotes De Provence Rose Frankrijk

Chateau Miraval Cotes De Provence Rose Frankrijk

18,74 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Chateau Miraval Cotes De Provence Rose Frankrijk
Merk
Wijnhuis
Chateau Miraval
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0843286
Frankrijk - Provence
Cinsault Grenache Noir Syrah
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Fruitig
Licht
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Miraval Provence Rosé is gemaakt van biologisch geteelde druiven. De wijn is een blend van hoofdzakelijk Grenache met een kleine hoeveelheid Cinsault en Syrah. De Miraval rosé is een zeer levendige rosé met geconcentreerde smaken. Deze Miraval Rosé is de beste rosé van het landgoed (de wijn is gemaakt door de top notch team van Chateau Beaucastel). De licht roze gekleurde Côtes de Provence Miraval Rosé heeft een fris en levendig boeket van wilde aardbeien, frambozen en witte bloemen en geeft een soepel, zijdeachtig gevoel in de mond met een fijne structuur, mooie mandarijn- en perziknuances. De afdronk bevat fruitige bessennuances. Na een slok is een volgende slok moeilijk te weerstaan. Absoluut geweldige rosé.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag