Chenais 2019 Grenache Rose

Chenais 2019 Grenache Rose

6,59 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Chenais 2019 Grenache Rose
Merk
Wijnhuis
Chenais
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840175
Frankrijk - Pays dÓc
Grenache Noir
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Fruitig
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
De druiven zijn afkomstig van wijngaarden gelegen tussen Béziers en Agde, in het hart van de Languedoc. Er heerst hier een uitgesproken mediterraan klimaat met veel zon, meestal net genoeg neerslag en een verkoelende bries vanuit de zee. De bodem van de wijngaarden bestaat uit een mix van klei, gravel en vulkanisch as. Prachtig zalmroze van kleur. In de neus heerlijke geuren van rozen en grapefruit met tonen van frambozen. De smaak is fris en licht mineralig, met delicate tonen van kersen en bosbessen. In de afdronk ervaart u nogmaals de rijkdom van deze wijn.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag