Chono 2016 Chardonnay Casablanca Valley Chili

Chono 2016 Chardonnay Casablanca Valley Chili

8,04 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Chono 2016 Chardonnay Casablanca Valley Chili
Merk
Wijnhuis
Chono
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0882820
Chili
Chardonnay
Alcoholpercentage: 13,5%
Fris
Fruitig
Elegant
Rond
Productomschrijving Wijnomschrijving
Vernoemd naar de inheemse Chono-stam, die door Darwin werd beschreven als 'een van de dapperste inheemse stammen', die bekend stonden om hun passie voor het leven en voor de natuur. Deze passie was de inspiratie achter Chono, een project dat is ontworpen om wijnen te laten zien die expressief zijn voor de regio waar ze het beste gedijen. De Chardonnay heeft een goudgele kleur en is een zeer aromatische wijn met sterke tonen van citrusvruchten en bloemen. In de mond is een mooi fris aroma van appel, limoen en tropisch fruit. Veertig procent van de wijn werd 6 maanden gerijpt op Frans eiken, waardoor het een voller mondgevoel en een lange en aangename afdronk krijgt. Lekker bij gegrilde vis, wit vlees of kipgerechten.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag