Copperhead Black Batch

Copperhead Black Batch

37,89 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Copperhead Black Batch
Merk
Wijnhuis
Copperhead
Verkoopeenheid
Fles 50 Centiliter
Productnummer
0556673
Alcoholpercentage: 42,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Copperhead Black Batch Gin is een bekende Belgische gin met een alcoholpercentage van 40%. De gin is uniek door de ingrediënten die er voor deze drank gebruikt zijn. In de gin zit onder andere zwarte ceylon thee en zwarte vlierbessen.deze gin heeft een sterke citrus smaak, goed gecombineerd met de botanicals die gebruikt zijn. Hinten van vlierbessen zijn terug te vinden in smaak. Volgens de makers van deze gin zou het een positief effect hebben op je immuunsysteem. De slangen op het logo zijn copperheads. een verwijzing naar een oud alchemistisch symbool dat vroeger werd gebruikt. vandaar dat het alchemy gin genoemd word.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag