Cremaschi Furlotti Reserva Syrah

Cremaschi Furlotti Reserva Syrah

7,69 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Cremaschi Furlotti Reserva Syrah
Merk
Wijnhuis
Cremaschi Furlotti
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880650
Chili
Syrah
Alcoholpercentage: 13,0%
Fruitig
Krachtig
Vol
Intens
Houtgelagerd
Duurzaam
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
De wijntraditie van Cremashi Furlotti begint in Italië maar gaat als snel door naar Amerika. Angel Furlotti, de overgrootvader van de huidige generatie, emigreerde in 1889 naar het beloofde land. Vier generaties later en meer dan 130 jaar van vele verhalen om te onthouden, wordt deze meer dan honderdjarige traditie voortgezet in de Loncomilla-vallei in Chili. Cremaschi Furlotti is tot op de dag van vandaag een echt familiebedrijf die zelf ook de wijnmakerij beheren. Hun rijke traditie, bevoorrechte positie in de natuur en de passie van hun mensen zijn het belangrijkste element om een unieke wijn met karakter te produceren. Momenteel zijn er 3 generaties tegelijk actief aan het werk bij dit mooie, biodynamische en duurzame wijnhuis. De Syrah Reserva krijgt een mooie rijping op houten vaten. 50% van de wijn gaat op Frans eiken en 50% gaat op Amerikaans eiken. Hiervoor maken ze geburuikt van een combinatie van oude en nieuwe vaten. Dit geeft de wijn een enorme verfijning mee.Robijnrode kleur. Deze unieke wijn is fris en complex met een zacht kruidig karakter. Aroma's van rijp rood fruit en subtiele bloementonen die doen denken aan viooltjes vermengen zich met een lichte toets van zure kersen, aangevuld met kruidige aroma's en hints van wilde kruiden. Rijpe tannines, goede persistentie, tonen van vers en rijp fruit komen naar voren in de lange afdronk.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag