De Koninck Triple D Anvers 33 Cl.

De Koninck Triple D Anvers 33 Cl.

42,78 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
De Koninck Triple D Anvers 33 Cl.
Merk
Wijnhuis
De Koninck
Verkoopeenheid
Krat 24 Fles
Productnummer
0190778
België
Alcoholpercentage: 8,0%
Krachtig
Rijk
Gluten
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Koninck Triple d'Anvers is een tripel met hergisting op de fles. Het bier heeft een lichte abrikozenkleur. De geur is licht kruidig met fruitige tonen. De smaak begint daarentegen vrij droog, maar ontwikkeld zich tot een lekker fris en dorstlessend bier. Dankzij de hergisting heeft het bier een sprankelend karakter. Uiteindelijk heeft het bier een frisse en volle afdronk. Probeer dit bier eens uit bij vis, dit is een erg lekkere combinatie. Verder is het alcoholpercentage van dit bier 8,0%. Schenk dit bier bij een temperatuur van zeven tot negen graden Celsius, dan is hij het lekkerste.
Ingrediënten

Ingrediënten: water, GERSTEMOUT, TARWEMOUT, HAVER, ROGGEMOUT, glucosestroop, hop, kruiden, gist.

Allergenen
  • Gluten
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag