De Ruijter Vlokfeest

De Ruijter Vlokfeest

2,89 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
De Ruijter Vlokfeest
Merk
Wijnhuis
De Ruijter
Verkoopeenheid
Pak 300 Gram
Productnummer
2061224
Alcoholpercentage: 0,0%
Gluten
Soja
Melk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Met UTZ gecertificeerde cacao Verrassende mix van chocoladevlokken en vlokken met vanillesmaak. Lekker als broodbeleg, op beschuit, door de yoghurt, op een cappuccino of natuurlijk gewoon uit de hand! De Ruijter heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met zorg en aandacht worden de producten van De Ruijter ontwikkeld en geproduceerd. De Ruijter kiest voor UTZ gecertificeerde cacao zodat de kwaliteit ook in de toekomst gewaarborgd is. UTZ CERTIFIED zorgt voor een constante en betere kwaliteit van cacao door het vakmanschap van boeren te verbeteren. Daarmee wordt meteen de basis gelegd voor een duurzame toekomst voor de cacaoboeren. De Ruijter. Sinds voor altijd. Kijk voor meer informatie op www.deruijter.nl Deze verpakking bevat 20 porties. Verrassende mix van chocoladevlokken en vlokken met vanillesmaak. Lekker als broodbeleg, op beschuit, door de yoghurt, op een cappuccino of natuurlijk gewoon uit de hand! De Ruijter heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met zorg en aandacht worden de producten van De Ruijter ontwikkeld en geproduceerd. De Ruijter kiest voor UTZ gecertificeerde cacao zodat de kwaliteit ook in de toekomst gewaarborgd is. UTZ CERTIFIED zorgt voor een constante en betere kwaliteit van cacao door het vakmanschap van boeren te verbeteren. Daarmee wordt meteen de basis gelegd voor een duurzame toekomst voor de cacaoboeren. De Ruijter. Sinds voor altijd. Heerlijke vlokken van De Ruijter om wat-dan-ook mee te versieren. De Ruijter heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met zorg en aandacht worden de producten van De Ruijter ontwikkeld en geproduceerd. De Ruijter kiest voor UTZ gecertificeerde cacao zodat de kwaliteit ook in de toekomst gewaarborgd is. UTZ CERTIFIED zorgt voor een constante en betere kwaliteit van cacao door het vakmanschap van boeren te verbeteren. Daarmee wordt meteen de basis gelegd voor een duurzame toekomst voor de cacaoboeren. Lekker als broodbeleg, op beschuit, door de yoghurt, op een cupcake of natuurlijk gewoon uit de hand. Lekker voor ieder moment! De Ruijter. Sinds voor altijd. De Ruijter. Sinds voor altijd.
Ingrediënten

Ingrediënten: Suiker, magere cacao, cacaoboter, geheel gehard palmpitvet, dextrose, TARWEZETMEEL, emulgator (SOJALECITHINE), aroma (bevat MELK), kleurstof (bèta-caroteen)

Allergenen
  • Gluten
  • Soja
  • Melk
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1886 kJ / 451 kcal
Vetten14 g
waarvan verzadigde vetzuren10 g
Koolhydraten76 g
waarvan suikers74 g
Eiwitten2,6 g
Zout0,01 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag