Del Monte Ananasschijven 4 Stuks

Del Monte Ananasschijven 4 Stuks

1,48 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Del Monte Ananasschijven 4 Stuks
Merk
Wijnhuis
Del Monte
Verkoopeenheid
Blik 234 Gram
Productnummer
2048305
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Lekker in exotische gerechten, in desserts, cocktails en smoothies. De smaakvolle Del Monte ananas groeit in 18 maanden op onze eigen plantages in Kenia tot ze perfect rijp met de hand wordt geselecteerd. De ananas zit binnen 3 uur na de oogst in het blik, waardoor al het goede behouden blijft; boordevol vitamine C, voedingsvezels en mineralen. Del Monte Ananas bevat géén kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen. Bovendien heeft Del Monte Ananas een Nutri-Score A en is het dus een gezonde keuze. Del Monte Ananas wordt duurzaam geteeld en is SCS gecertificeerd. Lekker makkelijk, lang houdbaar en altijd beschikbaar. Het hele jaar door. Del Monte Ananas is verkrijgbaar in sap en op siroop, en in stukjes, schijven, geraspt, sticks en tidbits. Met Del Monte Ananas kan je alle kanten uit; lekker op de BBQ, in exotische gerechten, in desserts, cocktails en smoothies. Na openen de niet gebruikte inhoud bewaren in een afgedekte, niet-metalen kom en gekoeld bewaren. Binnen 3-4 dagen verbruiken. Del Monte Ananas is puur natuur, zonder toevoegingen.
Ingrediënten

Ananas, helder ananassap, suiker.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie301 kJ / 71 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten17 g
waarvan suikers15 g
Eiwitten0,3 g
Zout0 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag