Devos&Lemmens Cocktailsaus

Devos&Lemmens Cocktailsaus

2,43 per stuk
Actie loopt tot en met 19-04-2024
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Devos&Lemmens Cocktailsaus
Merk
Wijnhuis
Devos&Lemmens
Verkoopeenheid
Pot 300 Milliliter
Productnummer
2311223
Alcoholpercentage: 0,0%
Ei
Mosterd
Productomschrijving Wijnomschrijving
Aan deze cocktail mag je zonder schroom nog voor de middag beginnen. De Cocktailsaus van Devos & Lemmens is een milde saus op basis van tomaten en wordt op smaak gebracht met echte Schotse Whisky. Ze smaakt heerlijk bij zalm, garnalen en scampi, maar ook bij koude en warme vleesgerechten, barbecue, fondue en frietjes. Cocktail saus van Devos & Lemmens is een milde saus op basis van mayonaise en tomaat, op smaak gebracht met echte Schotse Whisky. Heerlijk bij zalm, garnalen en scampi’s, maar ook bij koude en warme vleesgerechten, barbecue, fondue en friet is deze saus verrukkelijk.
Ingrediënten

Ingrediënten: Koolzaadolie, tomatenpuree, EIGEEL, MOSTERD (azijn, MOSTERDZAAD, water, zout, specerijen), dextrose, glucosestroop, scotch whisky 1,8%, suiker, zout, voedingszuur: azijnzuur, verdikkingsmiddelen: guar- en xanthaangom, aroma's, specerijen, antioxidant: E385

Allergenen
  • Ei
  • Mosterd
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie 601 kcal
Vetten61,9 g
waarvan verzadigde vetzuren4,8 g
Koolhydraten7,8 g
waarvan suikers6,3 g
Eiwitten1,4 g
Zout1,1 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag