Dextro Citroen +Vitamine C

Dextro Citroen +Vitamine C

23,47 per stuk
27 327 00a.jpg
27 327 00.jpg
27 327 00b.jpg
27 327  00b.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Dextro Citroen +Vitamine C
Merk
Wijnhuis
Dextro
Verkoopeenheid
Doos 24 Rol
Productnummer
2732700
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Dextro Energy is de snelle leverancier van koolhydraten voor tussendoor en onderweg. Dextrose wordt direct door het bloed opgenomen en bevordert het concentratie- en het mentale prestatievermogen. Ideaal voor werk, school en sport. Vitamine C ondersteunt het lichaamseigen weerstandsvermogen. Dexro Energy zorgt voor de directe aanlevering van dextrose. De producten zijn beschikbaar in verschillende smaken en handige formaten om mee te nemen onderweg. De dextrose tabletten zijn vegan, glutenvrij en cafeïnevrij.
Ingrediënten

Ingrediënten: Dextrose (88 %), maltodextrine, voedingszuur (citroenzuur), aroma, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), vitamine C.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1560 kJ
Vetten1 g
waarvan verzadigde vetzuren1 g
Koolhydraten90 g
waarvan suikers81 g
Eiwitten0 g
Zout0,1 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag