Diplomatica Reserva Exclusiva

Diplomatica Reserva Exclusiva

39,13 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Eerst mogelijke leverdatum 28-05-2024
Dit artikel wordt voor jou besteld. Bij de eerst volgende bestelling wordt dit artikel meegeleverd.
Diplomatica Reserva Exclusiva is te bestellen in veelvoud van 1
Diplomatica Reserva Exclusiva
Merk
Wijnhuis
Diplomatica
Verkoopeenheid
Fles 70 Centiliter
Productnummer
0550427
Alcoholpercentage: 40,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Een overweldigend boeket aan smaken, zo smaakt deze rum. De blend is exclusief gemaakt van 'pot still' rums en heeft voor een periode van minimaal 12 jaar gerijpt in kleine, eikenhouten vaten. De kwaliteit van de rum is in de loop der tijd al vele malen erkend, een kleine opsomming van gewonnen prijzen; Gold Medal: Ministry of Rum Tasting Competition, New Orleans Gold Medal, Best in Category: International Cane Spirits Festival, Florida Silver Medal: Monde Selection, Brussels Silver Medal: Concours Mondiale, Brussels Silver Medal: San Francisco World Spirits Competition Gold Medal: The Rum Experience, London Deze Diplomatico heeft een prachtige koperen kleur met een wat gouden gloed eromheen en is heerlijk rijk van smaak , met zalige hints van karamel, nootmuskaat en walnoot. De textuur is zijdezacht en romig die goed tot z'n recht komt wanneer het puur of 'on the rocks' wordt gedronken. De geschiedenis Diplomatico: eind de jaren 80' was Don Juancho Nieto Melendez en zijn brandende passie voor het verkennen van de bronnen en processen zorgde eruit uiteindelijk voor zijn eigen verantwoordelijkheid voor de vele verleidelijke smaken van de traditionele dranken waaronder de rum. Hij was vooral geïnteresseerd in ambachtelijke productiemethoden die ondanks relatief constant gehouden, waren kunnen opleveren uiteenlopende duidelijk verschillende resultaten. Hij was gefascineerd door de subtiele complexiteit van de vele omgevingsfactoren die het rum -proces beïnvloeden , zoals het weer en de vochtigheid van de tropen. Een vakman in hart en nieren, Don Juancho was onvermoeibaar en zocht naar manieren om zijn eigen product te verfijnen door bemonstering van een uitputtende reeks van exotische likeuren en rum . In feite zijn zijn indrukwekkende verzameling drank heel beroemd geworden. Don Juancho bestudeerde aandachtig de productie- methoden die in Jamaica , die op dat tijdstip de wereldstandaard was voor de vervaardiging en de waardering van rum.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag