Domaine De Marotte 2019 Viognier Rhone

Domaine De Marotte 2019 Viognier Rhone

13,49 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Domaine De Marotte 2019 Viognier Rhone
Merk
Wijnhuis
Domaine De Marotte
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0830126
Frankrijk - Côtes de Rhône
Viognier
Alcoholpercentage: 14,5%
Fris
Elegant
Levendig
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
De witte trots van Domaine de Marotte. Een biologische witte wijn gemaakt van 100% viognier druiven. Gerijpt aan de voet van de Mont Ventoux in de Rhônevallei en een echte 'slow wine'. Een slow wine kan alleen tot stand komen op een authentieke, traditionele en ecologische manier. Zonder toevoegingen en mechanische bewerkingen. Geen massaproductie maar wijn maken op een menselijke schaal van druiven uit biologische of biodynamische wijngaarden. Kortom: de natuur zijn gang laten gaan, dat is slow wine. 'Marotte wijnen' hebben een geheel eigen signatuur. Makkelijk in de omgang en tegelijkertijd onderscheidend genoeg om niet in de massa op te gaan. Le Viognier zit dan ook bomvol tintelend fruit. Een complexe, mooi vette witte wijn die goed past bij verschillende vlees- en visgerechten.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag