Domaine Duffour Cotes De Gascogne Blanc

Domaine Duffour Cotes De Gascogne Blanc

5,11 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Domaine Duffour Cotes De Gascogne Blanc
Merk
Wijnhuis
Domaine Duffour
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891045
Frankrijk - Côtes de Gascogne
Colombard Ugni Blanc Gros Manseng
Alcoholpercentage: 11,5%
Fris
Fruitig
Licht
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Domaine Duffour Père & Fils Cotes de Gascogne Blanc is een blend van drie druiven die veel in het gebied voorkomen. De Colombard, Gros Manseng en de Ugni Blanc. De Ugni Blanc is relatief neutraal, maar wel met mooie frisse zuren. De Colombard zorgt voor frisse, levendige en sappige wijnen met een floraal karakter. Gros Manseng, geeft de wijnen een wat kruidiger karakter. De combinatie van deze druiven zorgt in deze wijn voor een lekker ongecompliceerde, witte wijn met een karakter van tropisch fruit en vers geplukte bloemen en citrus. Het is een heerlijk glas wijn, waar je graag een tweede van drinkt. De wijn is breed inzetbaar.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag