Drostdy Hof 2018 Sauvignon Blanc

Drostdy Hof 2018 Sauvignon Blanc

7,49 per stuk
08 822 42.jpg
08 822 49.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Drostdy Hof 2018 Sauvignon Blanc
Merk
Wijnhuis
Drostdy Hof
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0882242
Zuid-Afrika - Stellenbosch
Sauvignon Blanc
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Fruitig
Droog
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
Drostdy-Hof is in Zuid-Afrika een begrip! De naam Drostdy komt van de Oude Drostdy: een monumentaal bestuursgebouw uit 1804 in de Tulbagh, 120 kilometer ten noorden van Kaapstad. Sinds 1973 worden Drostdy-Hof wijnen al geproduceerd. Sindsdien hebben zij ook hun goede reputatie verworven. Ze staan bekend als betrouwbaar, heerlijk en toegankelijk. De druiven van de Drostdy-Hof Sauvignon Blanc zijn afkomstig van een granietrijke bodem in Stellenbosch, Paarl, Robertson en Durbanville. Na het plukken, weken de druiven met schil op een lage temperatuur, waardoor de zuren blijven behouden en de fruitige aromas gemakkelijker vrijkomen. Eindstand: een frisse, fruitige en crispy wijn met mooie zuren.
Allergenen
  • Zwavel
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag