Dutch Cocktail Club Strawberry Daiquiri Slush Ready To Drink

Dutch Cocktail Club Strawberry Daiquiri Slush Ready To Drink

73,26 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Vers bonus
Dutch Cocktail Club Strawberry Daiquiri Slush Ready To Drink
Merk
Wijnhuis
Dutch Cocktail Club
Verkoopeenheid
Doos 500 Centiliter
Productnummer
0490201
Alcoholpercentage: 11,5%
Vers
Productomschrijving Wijnomschrijving
De cocktailoplossing voor elke horeca ondernemer! Gemaakt met verse ingrediënten en binnen 10 seconden de perfecte cocktail op tafel. De Cocktail Club is gespecialiseerd in het leveren van verse, kwalitatief hoogwaardige (ready to drink) cocktailoplossingen voor de horeca. Ze gebruiken enkel premium spirits en likeuren, die ze blenden met natuurlijke purees, aroma's en infusies. De Strawberry daiquiry geeft een explosie van aardbei voor een heerlijk zomers gevoel. Een cocktail met aardbei, rum en limoen.Deze slush variant is de ideale oplossing om veel cocktails te kunnen maken. Alleen het goede glas eronder houden, tappen en serveren maar
Ingrediënten

Rum, Aardbei puree

NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag