Earth Water Water Sparkling Glas 750 Ml

Earth Water Water Sparkling Glas 750 Ml

17,46 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Earth Water Water Sparkling Glas 750 Ml
Merk
Wijnhuis
Earth Water
Verkoopeenheid
Doos 12 Fles
Productnummer
0281668
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Het zuivere Nederlandse mineraalrijke EARTH Water is gebotteld aan de kleinschalige waterbron van Anl'eau. Deze bron is gevestigd in het beschermde, groene natuurreservaat: "het Hunzedal" in de provincie Drenthe. EARTH Water: “You Never Drink Alone” Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen vragen we je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wil doen. We vragen je alleen of je onze producten, zoals EARTH Water of EARTH Coffee, wilt drinken. 100% van de nettowinst die we namelijk realiseren met de verkoop van deze producten, dragen we af om waterprojecten te financieren. We investeren het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is.
Ingrediënten

Water, koolzuur

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Eiwitten0 g
Zout0,08 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag