Fabulous Ant Pinot Grigio Igp

Fabulous Ant Pinot Grigio Igp

5,14 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Fabulous Ant Pinot Grigio Igp
Merk
Wijnhuis
Fabulous Ant
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890617
Hongarije - Dél-Pannónia
Pinot Grigio
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Fruitig
Licht
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Hongarije heeft een ideaal klimaat voor wijnbouw en een even rijke wijncultuur als de wijnlanden in West-Europa. Toch zijn de wijnen bij ons nog grotendeels onbekend. Hongarije produceert een zeer grote verscheidenheid aan wijnen. Dit is te danken aan de vele verschillende druivenrassen. De wijnen van wijnhuis Fabulous Ant komen uit Tolna, waar een gematigd landklimaat heerst. Hierdoor zijn de wijnen fris, levendig en zacht van smaak. De PInot Grigio van Fabulous Ant is een verfrissende witte wijn met een fruitig karakter. De geur is tropisch met kruisbes, perzik en abrikoos. De smaak van de Fabulous Ant Pinot Grigio is fris droog met tonen van citrus, iets bloemigs en tropisch fruit van perzik en abrikoos.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag