Fendant Pentes Brulees

Fendant Pentes Brulees

11,79 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Fendant Pentes Brulees
Merk
Wijnhuis
Fendant
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0871039
Zwitserland
Fendant
Alcoholpercentage: 12,0%
Elegant
Licht
Droog
Zacht
Productomschrijving Wijnomschrijving
Fendant Du Valais Pentes De Brûlées is een fruitige wijn in de traditie van de echte Fendant. Zeer zacht van smaak met tonen van rijp fruit als peer en perzik. Mineraliteit en licht sprankelend Drink deze witte wijn op een temperatuur van 8-10°C Lekker bij Kaasfondue Fendant Du Valais Pentes De Brulees is lekker bij de borrel, bij schaaldieren en visgerechten maar ook bij traditionele kaasgerechten zoals raclette en kaasfondue. Wallis, Zwitserland De wijn is afkomstig uit Wallis, het belangrijkste wijnbouwgebied van Zwitserland. De wijngaarden liggen langs de oevers van de Rhone waarvan de beste wijngaarden op de rechteroever liggen naar het zuiden gekeerde steile hellingen. Het klimaat is er droog en zonnig en wordt sterk beïnvloed door de hete wind, föhn genaamd, die de rijping van de druiven bevordert en rotting voorkomt. Alleen een Chasselas uit kanton Wallis mag Fendant heten. Chasselas druiven Fendant Du Valais Pentes De Brulees is gemaakt van 100% Chasselas druiven.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag