Finca La Carrasca Rosado Tempranillo La Mancha

Finca La Carrasca Rosado Tempranillo La Mancha

3,89 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Finca La Carrasca Rosado Tempranillo La Mancha
Merk
Wijnhuis
Finca La Carrasca
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0879661
Spanje - La Mancha
Tempranillo
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Fruitig
Levendig
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
De familie Lozano verbouwt al sinds 1853 druiven in La Mancha, in 1920 werd een eigen wijnmakerij aan de bodega toegevoegd. Sinds deze tijd staat het bekend om de strakke prijs/kwaliteit verhouding die zij bieden. La Mancha is het grootste wijngebied ter wereld, met het klimaat op deze hoogvlakte van zonnige hete dagen, naar relatief koele nachten en de wind, die de wijngaard vrij houdt van ziekte en schimmels, is er een gegarandeerde goede opbrengst. Dit resulteert in prettige wijnen, die met moderne vinificatie technieken, strak en fris smaken. Deze rose is dan ook fris van smaak met tonen van rood fruit, zoals aardbeien, kers en framboos.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag