Finca La Linda 2018 Malbec Argentinie

Finca La Linda 2018 Malbec Argentinie

7,49 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Finca La Linda 2018 Malbec Argentinie
Merk
Wijnhuis
Finca La Linda
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0883753
Argentinië - Mendoza
Malbec
Alcoholpercentage: 13,5%
Fruitig
Krachtig
Rond
Vol
Intens
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
In Lujan de Cuyo, dat door de oorspronkelijke bewoners "Home of the Sunrise" werd genoemd, besloot Leoncio Arizu een speciale wijngaard aan te leggen. Hij noemde deze Finca La Linda in verband met de mooie omgeving. Jarenlange ervaring stelde hem in staat om voor elke druivenvariëteit de ideale mix van bodem en klimaat te bepalen. La Linda Malbec is een heerlijke rode wijn met een karakteristieke, intens rode kleur en aroma's van kersen en kruiden. In de smaak van La Linda Malbec ontwaart men evenwichtige tannines verkregen door 3 maanden rijping op Amerikaans eiken.
Allergenen
  • Zwavel
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag