Fiorito Limoncello

Fiorito Limoncello

51,84 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Fiorito Limoncello
Merk
Wijnhuis
Fiorito
Verkoopeenheid
Fles 150 Centiliter
Productnummer
0510140
Italië
Alcoholpercentage: 31,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Fiorito komen zij met een speciale 1,5L uitvoering! Fiorito Limoncello is een kwaliteitsproduct uit Italië, gemaakt volgens Siciliaanse familietradities. Ambachtelijk en kleinschalig geproduceerd, maar uiterst groots van smaak. Men maakt deze likeur op basis van zorgvuldig geselecteerde biologische citroenen die met de hand geschild worden en waarvan enkel de dunste schillen worden gebruikt. In combinatie met een zorgvuldig productieproces leidt dit tot een uiterst frisse en levendige limoncello, waarmee je iedere gelegenheid in stijl afsluit. Fiorito Limoncello is door de jaren heen meermaals in de prijzen gevallen. Authentiek van smaak en lekker veelzijdig in gebruik. Drink 'm traditioneel puur na een maaltijd of kies voor een moderne mix. Wil je direct een lekkere mix met Fiorito Limoncello maken? Pak een Copa glas erbij en vul dit met voldoende ijsklontjes. Voeg hier 45ml limoncello aan toe, gevolgd door 125ml van een tonic naar keuze. Even goed roeren en garneer met een takje verse basilicum.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag