Fluere Original Floral Botanicals Gin 0.0%

Fluere Original Floral Botanicals Gin 0.0%

25,47 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Fluere Original Floral Botanicals Gin 0.0%
Merk
Wijnhuis
Fluere
Verkoopeenheid
Fles 70 Centiliter
Productnummer
0260000
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Fluère Spirito Non Alcolico is een luxueuze alcoholvrije drank met een uitgebalanceerde bloemige mix van natuurlijke extracten. ` Fluère, wat 'stromen' in het Latijn betekent, bevat een floraal en verfrissend smaakprofiel met een blend van botanicals als jeneverbes uit de Himalaya, lavendel uit de Franse Provence, Mediterrane citroenzeste en koriander uit Casablanca. Gebalanceerd en complex, met een stevige bite in de afdronk. ` Fluère Original werd gelanceerd in 2017 en is inmiddels verkrijgbaar in 28 landen wereldwijd. ` Fluère is ideaal voor iedereen die vol overvloed wil genieten, maar dan zonder alcohol. `Heerlijk om te mixen met een premium tonic of om mee te experimenteren op het gebied van mocktails
Ingrediënten

Ingredients Water, sugar, syrup, flavor, antioxidant: ascorbic acid (E300,) Stabilizer: modified starch (E1450), sucrose acetate isobutyrate (E444), Sodium carboxymethylcellulose (E466, Preservative: Patassium Sorbate (E202), Acid: Citric acid (E330)

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie22 kJ
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten1 g
waarvan suikers1 g
Eiwitten0 g
Zout0 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag