Francis Ford Coppola Zinfandel Diamond Collection

Francis Ford Coppola Zinfandel Diamond Collection

21,79 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Francis Ford Coppola Zinfandel Diamond Collection
Merk
Wijnhuis
Francis Ford Coppola
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0881517
Amerika - Californië
Zinfandel
Alcoholpercentage: 13,5%
Fruitig
Elegant
Zacht
Intens
Houtgelagerd
Productomschrijving Wijnomschrijving
Wat niet veel mensen weten is dat de wereld beroemde regisseur, Francis Coppola, van onder andere The Godfather ook een prachtig wijnhuis heeft. Een wijnhuis dat hij uit een familiare passie is begonnen. De kleur van de Coppola Zinfandel is prachtig diep robijnrood. In de geur ontdekten we een zwoele kruidigheid met frambozen en kersen maar ook een beetje vanille. Een boeket aan intense geuren. De Zinfandel druif is heel goed te ruiken, super. In de smaak is het net als in de geur een plaatje, veel rijkdom en zachtheid, met tonen van confiture, peper, room en lichte kruidigheid. Maar vooral rijp en zacht. De afdronk is fenomenaal, zacht en tegelijk ook heerlijk vol.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag