Friesche Vlag Goudband Cups 7 Ml

Friesche Vlag Goudband Cups 7 Ml

41,18 per stuk
02 995 04.jpg
02 995 04a.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Friesche Vlag Goudband Cups 7 Ml
Merk
Wijnhuis
Friesche Vlag
Verkoopeenheid
Doos 400 Cup
Productnummer
0299504
Alcoholpercentage: 0,0%
Melk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Friesche Vlag Goudband is een fluweelzachte koffiemelk, gemaakt naar traditioneel recept. Om in alle rust te genieten van een vol en romig kopje koffie. Maak meer van je koffie met Friesche Vlag. Eenvoudig te openen Goed te doseren Dispenserdoos De easy open koffiemelkcup is uniek in Nederland en alleen verkrijgbaar met de vertrouwde kwaliteit koffiemelk van Friesche Vlag. Zorg & toewijding daarmee maken we de koffieverrijkers van Friesche Vlag. En dat proef je! Friesche Vlag Goudband is een fluweelzachte koffiemelk, gemaakt naar traditioneel recept. Om in alle rust te genieten van een vol en romig kopje koffie. Maak meer van je koffie met Friesche Vlag. 400 cups à 7 ml e.
Ingrediënten

Volle MELK, stabilisator: E339

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie648 kJ / 155 kcal
Vetten8 g
waarvan verzadigde vetzuren5,5 g
Koolhydraten12 g
waarvan suikers12 g
Eiwitten8,5 g
Zout0,36 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag