Fritz Limo Sinas 20Cl

Fritz Limo Sinas 20Cl

19,59 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Eerst mogelijke leverdatum 14-05-2024
Dit artikel wordt voor jou besteld. Bij de eerst volgende bestelling wordt dit artikel meegeleverd.
Fritz Limo Sinas 20Cl is te bestellen in veelvoud van 1
Fritz Limo Sinas 20Cl
Merk
Wijnhuis
Fritz
Verkoopeenheid
Krat 24 Fles
Productnummer
0283408
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Hamburgse jeugdvrienden Mirco Wiegert en Lorentz Hampl wilden met een minimaal startkapitaal een nieuwe cola op de markt brengen, want "es geht auch besser" vonden ze. Ze wilden betere en milieuvriendelijkere cola maken dan de grote bekende bedrijven. Geld voor een logo of naamonderzoek hadden ze niet en dus gebruikten ze simpelweg de bekende Noordduitse voornaam Fritz als merknaam en hun eigen koppen als logo. Inmiddels hebben ze een brede lijn met diverse frisdranken en smaken. Zo ook deze sinas. Het perfecte recept voor fruitige sinaslimonade: 10,5% sinaasappelsap, fruitig verfijnd met 1,5% mandarijn- en 5% citroensap.
Ingrediënten

Zutaten: natürliches mineralwasser, orangensaft aus orangensaftkonzentrat (10,5%), zucker, zitronensaft aus zitronensaftkonzentrat (5%), mandarinensaft aus mandarinensaftkonzentrat (1,5%), kohlensäure, zitronen- und orangenextrakt, natürliches orangenaroma, antioxidationsmittel ascorbinsäure, stabilisator johannisbrotkernmehl, farbstoff carotin.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie172 kJ
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten9,7 g
waarvan suikers9,7 g
Eiwitten0 g
Zout0 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag