Fritz Walter Weisserburgunder Trocken

Fritz Walter Weisserburgunder Trocken

7,79 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Fritz Walter Weisserburgunder Trocken
Merk
Wijnhuis
Fritz Walter
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0870081
Duitsland - Pfalz
Weisser Burgunder
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Elegant
Droog
Zacht
Duurzaam
Diervriendelijk
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Al 180 jaar bewerkt de wijnmakerij Fritz Walter 50 hectare van de beste grond. Traditionele wijnstokken gedijen hier op de grens met Frankrijk en vormen de basis voor voortreffelijke wijnen uit de Pfalz. Het samenspel van kwaliteit en duurzaamheid staat daarbij voorop. Eckhard Walter en zijn vrouw Christine runnen sinds 2008 met liefde en toewijding de wijnmakerij Fritz Walter. Beiden brachten hun eigen persoonlijke touch aan het traditionele bedrijf en gaven zo de wijnmakerij Fritz Walter nieuwe glans. De Weisser Burgunder, beter bekend als Pinot blanc, staat bekend om zijn elegantie, verfijning en diversiteit. Fritz Walter heeft ook deze druif omarmt en volledig in zijn waarde gelaten. De wijn heeft een prachtig nootachtig aroma met hinten van kweepeer, abrikoos en citrusvruchten. De smaak is licht, zacht maar toch ook heel rijk waarbij alle subtiele smaken mooi in balans zijn. Een medium body en fijne afdronken zorgen ervoor dat deze wijn breed ingezet kan worden. Bij zomers weer op het terras maar ook bij zeebanket, vis, kalfsvlees, varkensvlees en gevogelte.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag