Full colour rainbow wraps met jackfruit, pulled chicken en pulled zalm
4 couverts
40 minuten
Ingrediënten
Bietenwrap met jackfruit:
- 1 st bietenwrap
- 200 gr Indiase couscous
- 100 gr BBQ pulled jackfruit
- 10 gr ijsbergsla
- halve avocado
- 100 gr mayonaise
- 5 gr vadouvan
Wortelwrap met pulled chicken:
- 1 st wortelwrap
- 100 gr pulled chicken
- 5 ml sriracha
- 100 gr mayonaise
- 20 gr gegrilde little gem
- 25 gr geconfijte paprika
- 50 gr zwarte bonen
- 10 gr bosui
- 50 gr tomatensalsa
Wrap met pulled zalm:
- 1 st wrap
- 100 gr pulled zalm
- 50 gr wasabi mayonaise
- 50 gr wakame salade
- bakje boragecress
- 10 st komkommerlinten
- 10 ml sushi azijn
- 100 gr qinoa salade
Bereidingswijze
Bietenwrap met jackfruit:
- Grill de bietenwrap kort op de BBQ en smeer deze vervolgens in met de vadouvan mayonaise.
- Snijd de avocado in mooie plakjes en leg deze samen met de gesneden ijsbergsla op de wrap.
- Leg de couscous in het midden van de wrap met een beetje jackfruit.
- Rol de wrap op en snijd hem door de helft.
Wortelwrap met pulled chicken:
- Grill de wortelwrap kort op de BBQ en smeer deze licht in met de mayonaise.
- Warm de pulled chicken op in een pan en doe hier de zwarte bonen en Julienne gesneden paprika bij.
- Leg dit geheel in het midden van de wrap en rol deze op. Snijd hem vervolgens door de helft.
Wrap met pulled zalm:
- Grill de wrap kort op de BBQ en smeer deze licht in met de wasabi mayonaise.
- Leg in het midden van de wrap de wakame, pulled zalm en de zoetzure komkommerlinten.
- Leg hier de quinoa salade bij.
- Rol de wrap op en snijd hem door de helft.
Bordopmaak
- Leg de gesneden wraps speels op een serveerplank.
- Spuit speels de vadouvan mayonaise, wasabi mayonaise en de mayonaise bij de bijhorende wraps.
- Kleed de plank aan met bos ui, paprika en wakame.
- Garneer het gerecht af met gegrilde kwarten little gem en de tomatensalsa.
- Leg als laatste gegrilde ringen bosui en boragecress eroverheen.
Bestel ingrediënten